středa 10. srpna 2011

Brno uhlídalo Nestorova

      Ano, 6.kolo je minulostí! Už není tým, který by neztratil body. Kačenkám nepomohl ani Method Ihnačák a prohráli na ledě Pivsonu OV vysoko 4:1. V zápase bylo vidět málo střeleckýh pokusů, celkem 47. Bylo rozhodnuto už v první třetině, kterou domácí vyhráli 3:0. Činil se hlavně Juraj Jurásek! Stejně jako v minulém kole.
     Klidnou výhru si připsali Карловы Вары, S.T.A.R.S., DeAtH-f@iL ! (i když se čekalo, že doma vyhraje větším rozdílem než jen 2:1 - stř.na branku 30:12) a také Myštrixové, kteří se díky vysoké výhře dostali do čela IX.ligy! Loňský vítěz základní části je opět tam kde má být.
    Ras-ta doma prohrálo s Rychlou Rotou smolně 1:0, gólem 30 vteřin před koncem prodloužení... Vše rozhodl Marcel Slezák. Domácí Antonín Hrubeš je jen bezmocně otočil za svá záda.
    Trošku až nečekaně lehce si poradila pražská Spartička se Žhavým Měsícem. vyprodaná Aréna Měsíc viděla své svěřence vícekrát vystřelit, ale to k vítězství nevedlo. V brance hostů už stál v plné síle František Sloboda. Když k tomu přidají branky dva elitní obránci, tak se není čemu divit. Žhavý Měsíc tak po nečekané výhře v Brně, ztatil doma.
     Poslední zápas večera se hrál v Praze na ledě Lvů kam přijelo Brno. Brňané si po první třetině vytvořily dvoubrankový náskok a ten už nepustily. Největší zásluhu na tom má Stanciu a Kärklinsh, kteři svědomitě odvránili nejlepšího hráče ligy Nikitu Nestorova, který si dneska ani neškrtnul. Smeknout musíme před domácím brankářem, který z 42 střel pustil jen 2.
     Na prvních třech místech jsou týmy s 15 body! Tabulka slibuje velmi napínavou bitvu, která pokračuje čtvrtečním kolem! Nejlším hráčem je v tuto chvíli Nicola Hänzi z Kačenek. Dobré ráno z Prahy 

Žádné komentáře:

Okomentovat