pondělí 22. srpna 2011

Hvězdy týdne !!!

Hvězdy týdne !!! 

V brance se tento týden zaskvěl Pravoslav Hrubeš, brankář HC Pivson OV pochytal ve 4 zápasech všech 61 střel a ani jednou se nepodařilo soupeři protlačit kotouč za jeho záda. 24 letý brankář je oporou mužstva a hlavně díky jeho výkonům se pere Pivson o nejvyšší příčky. Momentálně se nachází na 3.místě.


V obraně kraloval hráč také Pivsonu OV a jmenovitě to byl Sami Huovinen. Nejen že je to hlavní pilíř Pivsonské obrany, ale v tomto týdnu se mu dařilo i v útoku nasbíral 5 kanadských bodů za (4+1) a ve statistice +/- si připsal krásný vysledek +7. 25letý obránce  Sami Huovinen je klasickou ukázkou moderního  ofenzivního obránce, v 11 zápasech má na kontě 41 střel a celkově se mu podařilo skórovat již 6x.

V hvězdném triu se poprvé objevil hráč vedoucího celku ligy Otisu Brno. Nejlepším útočníkem uplynulého týdne byl vyhlášem Slovevenský sniper Adam Andráš. V tomto týdnu se mu podařilo skórovat 8 krát a ve statistikach plusových a mínusovych bodů mu svítí číslo +7.  Po vyvedeném vstupu do ročníku padla na Adama Andráše pověstná deka a v několika utkáních se vubec neprosadil. Uvidíme jak si povede ve zbytku sezóny. Momentálně je se 13 brankami nejlepším střelcem ligy společně s hvězdou Milovanem Plavšicem.

Žádné komentáře:

Okomentovat