pondělí 5. září 2011

21. kolo


21. kolo se neslo ve znamení zajímavych duelů. Mohli sme sledovat hned 3 utkání, které stojí za zmínku.

V prvním z nich nastoupila Spartička na domácím ledě proti Žhavému měsíci a po třetinach (2:0,2:0,1:0) zvítězili pražané 5:0. Měsíc v posledních kolech upadl do utlumu a ani nespočet těžkych utkání jim nehraje do karet.  Momentálně už se nacházejí na 9. místě, které playoff nezajištuje a ztrácí 4 bodíky do vysněné osmičky.

V druhém klání hostila Rychlá Rota brněnský celek Ras-ta. Na toto utkání přislo bez mála 6500 diváků a bylo se na co koukat. Domácí odchazeli po 1.třetině s jednobrankovym naskokem  do kabin. Ve druhé části se podařilo Rastě otočit na 1:2. V poslední dvaceti minutovce přidaly oba celky po dvou brankach a utkání tedy skončilo ve prospěch hostů 3:4, když v 59. minutě skoroval Kryštof Michálek

V posledním zajímavem duelu 21. kola se střetl Otis Brno na domácí pudě proti týmu HC Lvi Praha. Brno sice vede ligovou tabulku, manažer však neni spokojen s předvaděnou hrou v ofenzivě. Po utkání dodal, že střilet dvě nebo tři branky nemusi v play-off stačit na postup. Otis vstřelil v každé třetině po jedné brance a připsal si hladce 3 body do ligové tabulky.

Zítra budeme moci sledovat 22. kolo, kde se střetnou Myštrixové s Rychlou Rotou a Lvi vyzvou pražske "S"






  VS.    

Žádné komentáře:

Okomentovat