středa 28. prosince 2011

6.kolo

Dnes večer se hrálo 6. kolo a některé výsledky jsou skutečně zajímavé. Pojďme si je krátce shrnout.

Třinec hostil Satalice a jakožto poslední celek, který nezískal ani bod nebyl favoritem zápasu. Až do 36.minuty však dželi bezbrankový stav. Od té doby se Trabant zakousl do soupeře to jelo jako po drátku. Satalice nakonec vyhráli hladce 1:6

Spartičce se nedaří, po včerejším výprasku od Lionu dnes utrpěli další debakl na domácím ledě. Hostili zde tým Карловы Вары.  Od prvních minut byla vidět naprostá převaha hostujícího celku a výsledek 2:6 nakonec asi nejlepe vystihuje průběh utkání.

Nejzajímavější duel se odehrál v Nepomyšli., zde hostila domácí  Cheza tým SHC Megan Lion. Jestli sme si mysleli, že včerejší výstřel do nebes a výsledek 11:0 na Spartě byl náhodou, dnes musíme přehodnotit svoje mínění. Cheza  se ve 3.minutě dostala do vedení, ale to bylo vše. Do konce první třetiny dali hosté hned 4 branky a hned to bylo 1:4.  Lvům to nestačilo a po 6Ominutách odchazeli s výhrou 1:7.  Kelemen Szármán  si dnes připsal dalších 5 bodů za (1+4) a má tedy ze tří odehraných utkání (2+12) jen těžko se mu ve statistikach v lize někdo vyrovná. Nicméně Cheza poznala asi nejdrtivější porážku ve své historii.

Slavia Prague  hostila HC Birdies, těm v posledních dnech opadla forma a přestože dnes odehráli dobré utkání. S body se po 60minutách v kabině nepotkali. Slavia využila dvě přesilovky a to stačilo k výhře 2:1.  Varjanov i Vakseris však podali v brankách velmi dobré výkony a o vysledku rozhodovaly opravdu jen maličkosti.

Monster Bulldogs je zatím na krásném 6.místě a vidíme zde velké zlepšení oproti loňské sezoně, kdy tým bojoval o sestup. Dnes hostil doma tým Holic a i přes převahu hostujícího celku vyhrál 3:1. Zajimavostí utkání je, že střelec 2.branky  oznámil okamžitě ukončení kariéry po skončení tohoto utkání, jeho jméno nám již zustane navždy utajeno.

Pento B dnes čekal zápas s Rychlou Rotou a do tohoto utkání vstupovali domácí jako mírní favorité.  Rychlá Rota však vyhrala první třetinu 1:2 a nic nenapovídalo, že by se to mělo měnit. Ve druhém dějství branka nepadla a až v závěrečné třetině se dvakrat trefili domácí a vyhráli nakonec štastně 3:2.

Otis Brno dnes hostil Šašky z Vinohrad a hosté sem jeli pro 3 body. Brno má však naopak stoupající tendenci a po včerejší výhře na ledě Surikat se dnes chystali i na Šašky. Utkání kralovali hlavně oba brankaři. První branka padla až v 35.minutě. Duležitou tříminutovku dovršila minuta 38. když Otis už vedl 2:0. Do konce utkání branka nepadla a tak 3 body dnes zustali v Brně a posun na druhé místo vyrovnané tabulky určitě těší brněnské fans.

Surikaty dnes cestovali do Muglinova a chtěli si napravit chut po včerejším zaváhání, což se jim naplno povedlo.  V utkání byli jasně dominantnější a všech 6 branek si rozdělilo do všech třetin.  Hvězdou utkání byl vyhlášen Artturi Laukaa  za dvě přihrávky a celkový herní projev na ledě.

Vážení manažeři to je pro dnešek vše a již  zítra tu máme velký zápas Diamond cupu, kde se utká Cheza Nepomyšl a Past 26. Oba celky mají velkou chut postoupit a o to bude zajimavější ten souboj sledovat. Napočtenou zase zítra. Připomínám přihlašky do 3.ročniku Diamond cupu zasílejte tady na webu.

Žádné komentáře:

Okomentovat