sobota 31. prosince 2011

8.kolo zvladl Trabant na výbornou !!!

8.kolo vyšlo nejlepe a neočekávaně Trabantu ze Satalic. Dvě branky z druhé třetiny stačily hostům, aby porazili Chezu Nepomyšl, která má v posledních týdnech hodně nevyrovnané výkony. Pouze 16 střel stačilo Trabantu na výhru 2:0. V brance Satalic čaroval 22letý Rus  Nikita Treukhov.

Třinec hostil v dnešním kole Spartičku. I přes špatnou formou hostů, tak si dnes pražané nenechali body utéct. Diváci viděli 4 branky, ani jedna však nebyla při standartnim počtu hráčů na ledě. Spartička skorovala dvakrát v oslabení, což rozhodlo o výhře 1:3.

Карловы Вары byli dnes soupeřem pražské Slavie. Ačkoliv všechny utkání odehrají vyrovnaně, na body zatím příliš štěstí nemají. Ani dnes tomu nebylo jinak. Časté vyloučeni  je sráželo do kolen. Slavie v utkání proměnila dvě brankové šance. Карловы Вары odpověděli až v záěru utkání jednou brankou a tak dnes zustali body v Praze za výhru 2:1.

Monster Bulldogs dnes čekal nejtěžší zapas, protože hostili SHC Megan Lion. V utkání si téměř neškrtli a podlehli 0:6. V porovnáni s ostatnimi utkání Lvů to byl ještě pro Buldoky přijatelný výsledek.

Pento B dnes měli v herním kalendáři za soupeře HC Birdies HB. Dalo se čekat vyrovnané utkání, avšak více se věřilo domácímu Pentu B. Dalo by se říct, že každý chvilku - tahal pilku. Utkání šlo až do prodloužení a v něm byli štastnější HC Birdies, když Roberts Jankavs  rozhodl v poslední minutě prodloužení o výhře 3:2pp.

Největší brankové hody tohoto kola se odehrály v Brně. Otis hostil předposlední celek Holic a utkání mělo jasný ráz už od prvních minut. Ve 13. minutě už vedl Otis 5:0 a body byly rozděleny. Byla jen otázka na jakém čísle se skóré zastaví. Konečné číslo bylo 9 a hosté dokazali odpovědět dvěma brankami a tak konečný stav 9:2 byl vypovídající o průběhu hry. Na střely však bylo utkání vyrovnané a skončilo 37:35. Brno zkrátka proměnilo všechno, co mohlo.

Muglinov měl dnes políčeno na Rychlou Rotu, které včera nečekaně bodovala v Brně.   Z utkání můžeme vypíchnout 3 minuty, ve kterých se stalo vše podstatne. V 50.minutě dostal domácí do vedení  Philip Dundee, ale hned 3 minuty na to odpověděl za hosty Pavel Suchánek.  Prodloužení nerozhodlo a tak i dnes Rychlá Rota udolala alespon bodík jako včera.

Surikaty už sou mimo osmičku playoff. V dnešním klání je čekali Šašci z Vinohrad a uštědřili jim pěknou lekci.  Hosté rozdělili svoje branky do všech třetin a v klidu si pohlídal výhru 6:1. Za hosty dvakrát stříleli Mach a Pašek.

Žádné komentáře:

Okomentovat