úterý 6. prosince 2011

semifinále + 5.- 8. místo !!!

Začneme pochopitelně semifinálovými boji. 4 celky dnes načli sérii, ze které vzejde finálová dvojce a hlavně týmy, které naši ligu opustí a posunou se zase o patro výše. Pojďme na to. 

Cheza Nepomyšl po dramatickém čtvrtfinále dnes hostil Stříbrníky. Stříbrníci sou takovým černým koněm soutěže,dlouho  hráli na pomezí postupové osmičky a ve čtvrtfinále zaskočili silnou Slavii. Oba týmy nastoupily v plné palbě a Cheze bylo zase velmi "ouzko". Už ve 4. minutě rozesmutněl diváky Bruno Repaský a Stříbrníci vedli O:1.  Ještě hůře bylo v 10. minutě, kdy Cheza neubránila kanonýra Vlada Eliase a bylo to 0:2.  Do konce třetiny však nabrali domácí na otáčkách a dvěma brankami vyrovnali stav na 2:2. Až do 53.minuty bylo utkání nerozhodné, v tu dobu však střelil vítězný gól domácí Doskočil a bylo to 3:2. O dvě minutky později přidala Cheza ještě jednu branku a vyhrála nakonec v poklidu 4:2. Odveta však může vypadat uplně jinak.  Cheza tedy vede 1:0 v sérii.

Druhé semifinalové utkání sledovalo 12 000 diváků a atmosféra byla parádní. Nikdo v hale neočekával jiný vysledek než výhru domácí Gorolia. Soupeřem jim byli nevyzpytatelný Šašci Vinohrady. Domácí kralovali utkání a během prvních šesti minut využili hned dvě přesilovky. V 10. minutě snižoval za hosty Minář 2:1.  V 15.minutě už to bylo 3:1 po brance Ježe.  Ve zytku utkání přidala Gorolia ještě 2 branky a utkání skončilo jasně 5:1. 

V bojích o 5. až 8. místo se střetli Slavia Prague proti Otisu Brno, který už pojal tyto boje jako přípravu na další boje. Otis začal posilovat a bylo to znát. Ona utracená utracená nemalá částka 100 milionu korun bude v pokladně chybět, avšak posílení by mělo být znatelné. Hosté vstoupili do utkání dobře a ve 13.minutě skorovala nová posila Brna - Pascal Meunier 0:1. Slavia vyrovnal v téže minutě zásluhou Gusarova 1:1.  V 16.minutě hosté  znovu vedli 1:2. Poslední branku utkání zařídila další nová akvizice Ludomir Bednaruk 1:3. Trenér Otáhal byl s výkonem svého celku, který se bude teprve sehrávat a ladit pro další sezónu.


V druhém utkání hostil Birdies - Surikaty.  Utkání bylo odehráno ve volnějším tempu  a k vidění bylo 8 branek.  První dvacetiminutovku vyhráli Birdies 3:1. Další dvě třetiny skončili shodně nerozhodně 1:1 a tak celkovy stav utkání byl 5:3 ve prospěch domácího celku. Hvězdou utkání byl vyhlašen Martin Kocman za dvě branky a jednu asistenci. 

Žádné komentáře:

Okomentovat