úterý 21. února 2012

Playoff pomalu končí !!!

Sezóna utekla jako voda a i playoff pomalu míří do finále, přesněji řečeno do 3.rozhodujícího finále. Cheza dnes vyrovnala serii na domácím ledě výhrou 8:7 ve 3.prodloužení. Diváci byli svědky nezapomenutelného zápasu a krásných 15 branek. O 3.místě už je rozhodnuto. Nenápadny tým HC Birdies HB si nakonec zajistil bronzové umístěný. Šašci skončili na pěkném 4.místě a v příští sezóně budou jistě bojovat na pozicích nejvyšších. Po základní části 7. Otis Brno ted momentalně svádí boj s 8.týmem Surikat. Brňané dnes urvali výhru 2:3 na půdě hostí a vynutili si tak 3. zápas. Poslední učastníci playoff Slavia Prague a Pento B mají stav 1:1 na zápasy a i zde se bude pozítří ještě bojovat.  


V bojích o udržení je také dohráno a dva dlouholetí učastníci naší ligy nás pro nadcházející sezonu opouští. V baráži spadl Muglinov a bohužel také pražská Spartička.  Holice a Třinec byli po celou dobu slabším článkem ligy a po zásluze také padají do 9.ligy. 


Pro nás ostatní, kteří budeme pokračovat v této lize mám také jednu dobrou zprávu, a to že neporazitelný tým Megan Lion s jistotou postupuje do 7.ligy a my konečně budeme moci bojovat i o 1.místo v tabulce. Uvidíme jak silné týmy k nám spadnou, ale třeba budou hratelnější než Lvi. Cheza už je druhým jistým postupujcím týmem. S oběma se však budeme dále potkávat v Diamond cupu nebo nově připravovaném Sharks cupu. Oba jsou favority v playoff, které začíná již tento víkend. S přáním dobrého večera se loučím. 

Žádné komentáře:

Okomentovat