čtvrtek 18. srpna 2011

1.kolo Diamond cupu

SKUPINA "A"
ČLTK PRAHA 1923   1:0    RAS-TA
    Pražský tým rozhodl o vítězství hned v první třetině. V přesilové hře se trefil Milan Gaži (jeden z nejlepších obránců tohoto poháru!). Čisté konto udržel Sakari Okkolin, který tak přispěl k fotbalovému výsledku 1:0. Na utkání přišlo 2.833 diváků. Hostům se tak vstup do poháru nevydařil, stejně jako v lize. O to větší mají motivaci.V neděli Ras-Ta přivítá na domácí půdě Řepice, které vyhráli suverénně 4:0. ČLTK se představí v pražském derby na půdě Spartičky.

ŘEPICE   4:0  SMRKOVÁ ROZHLEDNA
    Pod jasnou výhru 4:0 se podepsal hlavně Aleksander Kolar. Domácí zasypali Rozhlednu několika desítkami střel. Většinu z nich Einari Vertanen pochytal, ale na 4 z nich byl krátký i on. Souboj nejlepších týmů IX.ligy (83 a 73) vidělo 2.616 lidí. Domácím skvěle zachytal Roberto Caviezel, který se spoluhráči odcházel poprvé do kabin za stavu 2:0. Smrková Rozhledna, bude mít v sobotu volno aby se vzpamatovala z dnešní prohry a navázala na výsledky z ligy. Řepice se tak po prvním kole dostaly do čela skupiny A.


SKUPINA "B"
HC CHEMOPETROL LITVÍNOV HA   2:0   PAST 26
       Na tento souboj přišlo nejvíce diváků, celkem 3.222 a to návštěva kola! O výhře domácích rozhodl Pavel Kuchta, který vstřelil obě branky. 34letý veterán tak dokazuje, že je pro mužstvo ještě stále platný! Čisté konto si připsal Gašpar Háčik. Hosté, kteří ve své lize mají luxusní skóre 100:1, tak utrpěli málo vídanou porážku 0:2, s kterou nic neudělal ani Petr Stoklasa, autor 24 branek v letošní sezóně! V neděli pojede Litvínov na půdu Otisu Brno, suveréna IX.116 ligy. Past 26 doma přivítají Žhavý Měsíc a uvidíme jestli si spraví náladu. 

ŽHAVÝ MĚSÍC  2:4  MYŠTRIXOVÉ
       Nejnižší návštěva kola, jen 1948 diváků, sledovala výhru hostů 2:4. Nejlepším hráčem byl Pavel Štefan, který patří i ke špičce v lize. Škoda, že nepřišlo více diváků, protože by viděly gólové hody. Hned po první třetině jich padlo 5! Za stavu 2:3 odcházeli hráči do šaten po první třetině. Pak se sice domácí snažili vyrovnat, ale to se jim nepovedlo. Oba týmy nastoupily v tom nejlepším co ve svém kádru mají a nikoho nešetřili! Pod prohru 2:4 se podepsala hlavně druhá obranná dvojice, která dostala hodnocení pouze 2.4!

 


2 komentáře: