středa 17. srpna 2011

Ras-Ta je na 8.místě!

     Je to tak, Kačenky, které byly ještě po 4.kole na prvním místě už klesají a prohrávají zápas za zápasem... Dnes si na nich "smlsnul" tým Ras-ty, který je přejel 4:0. Domácí vyslaly na branku hostí celkem 43 střel, nejvíce branku hostů zaměstnala druhá pětka. Imants Rasa si tak mohl v poklidu připsat čisté konto. Domácí se tak dostali o bod na osmé místo, zaručující postup do play-off.
     Jasné výhry se dnes dočkaly týmy Pivson Ov (který má na kontě už 60 vstřelených branek!), Žhavý Měsíc (k neudržení byl hlavně Patrich Pech), NewBorn GiantS (skvělý výkon podal Ivan Molík), Otis Brno (čtyřmi brankami se zaskvěl Adam Andráš, hattrickem pak Pavel Šašek) a Rychlá Rota (na zápas přišlo téměř 5.500 lidí!). Všechny tyto týmy vyhrály s nulou vzadu! Což se počítá hlavně brankářům.
     Pražští Lvi pak díky famoznímu výkonu brankáře Gearalta Argyleho, který chytil 40 střel, porazili karlovarské hráče Карловы Вары 4:1. Už to vypadalo, že se hosté dostanou z krize, ale nakonec při nich nestálo štěstí a možná i trocha spravedlnosti... Domácím stačilo 23 střel a vstřelili čtyři branky. O tři z nich se postaral Ensio Pokola (37.letý finský veterán). Lvi se tak posunuli na 7.místo v tabulce a jsme plní očekávání, zda se ještě posunou výš.
     Na ledě Myštrixů se pak konal dnes nejzajímavější zápas. V utkání kde nastoupili domácí (2.místo) a Spartička (3.místo) byl přímý souboj o druhé místo. Atmosféra byla díky 7200 fanouškům elektrizující. Po první třetině odcházeli diváci na párek za stavu 1:1. Ve druhé přidal branku k radosti domácích Vratislav Šplíchal. Vyrovnat dokázala Spartička ve 3.teřtině jmenovitě Arthur Vorthmann (německý útočník s IŠ přes 200). Nakonec však všechny tři body zůstaly domácím. 90 vteřin před koncem rozhodl Roman Nedoma (28 letý český obránce). Myštrixové se tak sluní na druhé pozici. Za to hosté se propadly tabulkou a to díky výsledkům z jiných stadionů.
    Dnes večer je na programu 1.kolo Diamond cupu!!!
    

Žádné komentáře:

Okomentovat