úterý 16. srpna 2011

Карловы Вары se zvedají

       Karlovarští Карловы Варыv posledních pěti utkáních vyhráli hned 4x! Naposledy dnes v noci, kdy si poradili se Žhavým Měsícem 3:2 po prodloužení. Domácí sice rychle vedli 2:0, ale 3.třetinu nezvládli. Norman Minaroviča vystřílel nakonec alespoň bod. Druhý gól padl po faulu Filipha Kjellberga pouhé 2 minuty před koncem. Utkání nakonec rozhodl v půlce prodloužení Ivan Krejčí.
       Hračkou bylo noční kolo pro Rychlou Rotu a Pivsona Ov, oba nastoupily proti týmům, které nemají žádné ambice. A tak si alespoň vylepšili své statistiky. To měl určitě v plánu i pražští Lvi, ale někde se stala chyba. Sokolov přestříleli 49:9 ale po 18.minutách na světelné tabuli svítilo 0:0. Jeden z nejlepších střelců ligy Nikita Nestorov, se vůbec neprosadil. Výhru 1:0 pro Lvi nakonec vystřelil Jan Mokrý. 
       Novorozenci přijeli na led Kačenek, které poslední dobou velmi tápou a bohužel to vypadá, že manažer končí... NewBorn GiantS to nevadí a opět ukrojili důležité body o postup do play-off. Jediný gól utkání vstřelil hostující Valeriy Materukhyn. Hostujícího trenéra mohlo jedině znepokojit to jak k utkání přistoupila první pětka, která byla vcelku tragická.
      Spartička oplatila loňské čtvrtfinále týmu Ras-Ta a vyhrála na domácím ledě 4:0. Hattrick vstřelil Koit Runnel, který se díky tomu dostal do čela tabulky střelců celé ligy. Spolu s Jurajem Juráskem mají na kontě 11 branek. Spartičku podržel jako vždy slovenský brankář Sloboda, který se dostal na první místo mezi brankáři. Nutno říct, že Ras-Tě to letos moc nejde a zatím jen bojují o play-off. Přitom jsme čekali, že zabodují o první místa.
      Velešlágr kola, skončil debaklem. Brno smetlo Myštrixy 5:0 a nebylo o čem... Ani Emanuel Zoubek nejlepší útočník soutěže, nevyzrál na skvěle chytajícího Kristiana Winthra.  U domácích se nenašel hráč, který by vyčníval. Byl to výkon celého mužstva, které až nečekaně rychle si sedlo po třech nových nákupech. Otis Brno se tak dostalo do čela ligy a uvidíme jak dlouho tam vydrží. Hostující manažer nemohl ani vyslovit jméno rozhodčího, který vylučoval neustále jen hráče Myštrixu. Jediným slabým okamžikem bylo, když domácí hlasatel nahlásil návštěvu pouze 3000 diváků.   

3 komentáře:

  1. Карловы Варыv měli jen velké štěstí a zastihli me ve fázy špatné morálky týmu... HejTyTo

    OdpovědětVymazat
  2. 3OOO je dobra navštěva, když mam stadion na 4OOO :D a vydržím tam až do konce na špici :D Otis

    OdpovědětVymazat