pondělí 15. srpna 2011

Velešlágr kola !!!

V 9. kole to konečně přijde, utkají se !!!! kdo? Přece první dva celky naší ligy. Otis Brno vyzve na domácím ledě lídra ligy HC Myštrixové. Oba celky mají po 21 bodech a pomalým krokem se vzdalují zbytku tabulky.  Utkají se dva týmy, které inkasovali nejméně branek. Brno má průměr branku na utkání, Myštrixové jsou na tom ještě lépe. Avšak velkou zajímavost nabízí kolonka vstřelenych branek. Zatímco Myštrixové mají nastřílených krásných 47branek a je to nejvyšší počet z celé ligy, brňěnský Otis je až na 9.místě v počtu vstřelených branek. Proč je tedy Brno na špici i se 7. nejhorším útokem ligy sme se zeptali brněnského lodivoda Dafmanatora.

redaktor : Zdravím, jak byste hodnotil dosavadní průběh sezóny.?
manažer : Se začátkem sme velice spokojeni, jen jedenkrát sme ztratili body doma s Žhavým měsícem, ale snad sme se z chyb poučili a budem podavat jen lepší a lepší vykony
redaktor : Co říkáte na špatnou ofenzívu svého celku?
manažer : Nenazval bych to zrovna špatnou ofenzivou. V poslednich 4 utkáních sme skórovali pouze 7 krát, ale stačilo nam to se štěstím na 9 bodů, za které sme rádi. 
redaktor : Během posledního týdne se kádr opět trošku pozměnil, byl to dusledek male produktivity?
manažer : Má to stím jistou souvislost, do posil sme investovali značnou část rozpočtu a ted sme ve fázi, kdy se snažíme najít ty správné trojičky k sobě .
redaktor : Koho považujete za největšího žolíka.?
manažer : Hokej je kolektivní sport a jeden hráč vám zápas neudělá. Hledali sme střelce a doufam, že sme uspěli, to ale ukáže až průběh sezony. Určitě by tuto roli měl plnit Patrik Šašek, ale nemžeme čekat, že hned po přichodu bude rozhodovat zápasy. 
redaktor : Celá 3.formace byla momentalně po přichodu posil odstavena ze hry, byli oni tím problémem ve směru dopředu?  
manažer: Nedá se říct, že problémem, ale myslim, že kluci v letošní sezoně nepředvádí to, co sme od nich očekávali. Jejich produktivita byla mizerná, nabízíme hráčům možnost přestupu do jiného celku, ale budeme s nimi dále jednat. 
redaktor : Závěrem se chci zeptat, jaké máte ambice pro letošní rok.? 
manažer : Určitě si vybojovat dobrou výchozí pozici pro playoff a v něm poté dojít do finalé a postoupit do VIII. ligy. Plány nejsou skromné, ale pokud si budeme dávat malé cíle, nemužeme čekat že se úroveň klubu bude zvedat. 
redaktor : Děkuji a rozhovor.  

Brňané si v dnešním kole budou muset dát pozor na první formaci Myštrixů Olszewski - Zoubek - Štefan. A pokud budou chtít výhrat, pravděpodobně budou muset zlepšit produktivitu, neboť nastoupí proti nejlepší obraně ligy. V loňském play-off odešla Myštrixům forma,štěstí a všechny dalši atributy, ktere sou potřeba k uspěchu, o to větší snahu mužeme čekat v letošním ročniku. 

Kdo bude mít 3bodový náskok v tabulce se ukáže dnes ve 22:OO. 


                                                       

3 komentáře: