sobota 13. srpna 2011

8.kolo minulostí !!

V 8. kole sme mohli vidět několik zajímavych bitev,ale také několik na které se nevyplatilo kupovat vstupenky. Hráči Rychlé Roty, Myštrixů, Spartičky a Žhavého měsíce si s radostí vystříleli vysoké vítězství, s hokejem to však ze strany soupeřů nemělo příliš společneho.

V Katedrále sv. Pivsona se však hrálo velice pohledné a napínavé utkání. Hostující tým Карловы Вары byl Pivsonu po celé utkání rovnoceným soupeřem, ale to bysme museli zapomenout na tří-minutovku v půlce utkání. V 26. minutě otevíral skóre večera Vlado Saic a hned v 29.minutě tentýž hráč připravil branku pro Karla Filipa. Oba brankáři předvedli výborný výkon a tak utkání skončilo fotbalovým výsledkem 2:0 pro domácí.

HC Lvi Praha hostili dlouho neporažený tým Kačenek. V posledních kolech se však Kačenkám nedaří a ztraceji body jak na běžícím páse, ve 3 po sobě jdoucích zápasech ani jedenkrát neodešli vítězně. Lvi si se soupeřem poradili jako kočka s myší, ale dneska to byla skutečně velká a silná kočka, dalo by se říct, že to byl vlastně LEV. První třetina ještě skončila nerozhodně, ale pak 3x po sobě skorovali domací a Kačenky nenašly ani jednou odpověd. Všechny body tedy zůstávají v Praze.

V posledním zajímavém a nejvyrovnanějším utkání dnešního kola proti sobě nastoupily dva brněnské celky. Ras-ta hostila Otis Brno. Arénu zaplnilo 7047 platících divaků a snad díky pernamentkam měli v hledišti převahu domácí. Hostující kotel byl narván k prasknutí a atmosfera v Brně houstla už od brzkých večerních hodin. V 1.třenině sme mohli vidět spíše taktický boj s množstvím vyloučení, ani jedno však nebylo potrestano a proto byl stav po 20.minutách bezbrankovy. Hned po návratu z kabin se dostal do šance hostující Gandalfo di Gregorio a Otis šel do vedení. V 27.minutě na něj navazal Gregoriuv parťák z lajny Jan Cháb a hosté už vedli 0:2, Rasta však ve 29.minutě využila přesilovku a dotahla se na jednobrankovy rozdíl. Do konce 2.třetiny se stav neměnil. Ovšem opět hned při prvním střídáním první formace se vlnila síť a opět sme mohli připsat branku na vrub zkušenoho Itala di Gregoria 1:3. Milovan Plavšic však za dvě minuty opět snížil 2:3. To ovšem bylo vše, co se v tomto zajimavem derby stihlo odehrat. Body dnes zustavaji v Brně, přesto že vyhráli hosté.

Žádné komentáře:

Okomentovat