neděle 21. srpna 2011

2.kolo Diamond cupu !!!

2.kolo 

Spartička - ČLTK Praha 1923                      4:3
Otis Brno -  HC Chemopetrol Litvínov        5:1 
Hc Ras-ta - Řepice                                        0:7      
Past26 - Žhavý měsíc                                     2:1


Nejzajimavější utkání se odehrálo v Praze. Domácí Spartička hostila v derby tým ČLTK 1923 a diváci viděli 7 krásných branek a napínavou bitvu až do konce. branky domácích padaly v 5. 15. 16. 19. minutě a hosté dávali branky  v 4. 19.20. minutě. Po 20.minutach bylo skoré 4:3, které vydrželo až do konce utkání. Zkrátka kdo včera přišel na hokej pozdě, hodně litoval. 

V druhém utkání si nečekaně snadně poradil Otis Brno s Litvínovem.  Domácí se dostali do vedení 3:0 a drželi režii utkání pevně v rukou. Litvínov pak snížil na 3:1, ale Otis pak zasadil soupeři ještě dvě rány a utkání skončilo 5:1. zájimavostí utkání bylo, že Otisu se podařilo vstřelit hned dvě branky v oslabení. 

Jestliže řekneme, že favorit nezklamal, ode dneška všichni víme, že řeč je o týmu Řepice. Po dvou kolech má plný počet bodů a skóré 11:0.  Hosté přijeli na led Ras-ty a vtrhli do utkání jako uragán.  Po 1. třetině vedli už 0:4, ve zbývajících dvou třetinách ještě přidali 3 branky a vyhráli hladce 0:7.  Řepice hráli jen na 3 formace a o branky se podělily všechny 3 formace. 

V posledním utkání 2.kola Diamond cupu se utkal tým Past26, který hostil na svém ledě tým Žhavého měsíce.
Domácí se dostali do vedení v 28.minutě zásluhou Petra Vlacha. Měsíc stihli za půl minuty vyrovnat, přesněji Ihnat Vusatsiuk stál na konci povedené akce.  V 56. minutě rozhodl Petr Stoklasa a domácí vyhráli těsným rozdílem 2:1. Past26 byli po celé utkání aktivnější a zaslouženě si ponechali doma všechny 3 body. 

3.kolo Diamond cupu se odehraje ve středu !!  



 

Žádné komentáře:

Okomentovat