neděle 21. srpna 2011

12. kolo minulostí

Ve 12. kole sme měli 4 jasné vítěze, Žhavý měsíc, Myštrixe, Otis Brno a Kačenky. V ostatních utkáních sme mohli vidět zajimave a napinave bitvy.

HC Lvi Praha hostili hráče Pivsonu OV. Po první vyrovnané třetině  se šlo do kabin s bez brankovým skóré 0:0.
Druhé dějství začali lépe hosté a Pivson se dostal do vedení zásluhou Edgara McQueena 0:1. Akcie na body pro domácí držel dlouho výborný golman Gearalt Argyle. V 47. minutě však kapituloval podruhé po střele od modré  hráče  Sami Huovinena 0:2. V 52.minutě podtrhl účet utkání třetí brankou Jan Skořepa v přesilové hře. Lvi Praha - Pivson OV - 0:3

V druhém zajímavem utkání tohoto kola se utkali NewBorn GiantS a S.T.A.R.S. Na utkání příšlo téměř 4OOO diváků a bylo se na co koukat. Domácí se dostali do vedení až ve 27.minutě po brance  Jindřicha Kalaše. Další branka padla až v poslední třetině a to hned naa začatku ve 42. minutě se trefil Iván Borsós 2:0. V 52. minutě se pak za domácí ještě trefil Silvius Jamrich 3:0. Žádná další branka v zapase nepadla a tak body zustávají na domacím ledě   NewBorn GiantS.

Nejzajímavější duel se udál v Brně na ledě Ras-ty, kam přijel karlovarský celek Карловы Вары.
První branka padla až v půlce zápasu a skórovali domácí, jmenovitě Valér Krčmárik 1:0. Hosté stihli vyrovnat ještě před druhou sirénou, střelcem byl Edmund Gecík 1:1. Na začátku posledního dějství se okamžitě dostali do vedení zásluhou  Axela Mühlenbeina 2:1. I na druhou branku domácich našli Vary včas odpověď a opět to byl Edmund Gecík 2:2. Po 60. minutách bylo skóré nerozhodné a brněnští příznivci si zašli pro pivo.  Velká většina diváků se však radovala venku před stadionem, protože hned ve 12.vteřině prodloužení ukončil zápas v prospěch Ras-ty Valér Krčmárik 3:2. V tomto utkání také padla návštěva kola. Hlasatel oznámil 7380 diváků.

V posledním utkání hostila Rychlá Rota tým Spartičky. Na brankáře šlo celkem 50 střel, ale pouze jedna byla  úspěšná. V 16.minutě otevřel a zárovně uzavřel dnešní skóre Pavel Suchánek. Rota nabídla soupeři celkem 18 minut přesilové hry, ale Spartička se nedokázala prosadit přes vynikajícího brankáře Otakara Hladíka, který byl vyhlášen hlavní hvězdou utkání. Rychlá Rota - Spartička 1:0.

Blížíme se do poloviny letošní základní části. Na čele je vedoucí Otis Brno se 33 body, na paty jim šlapou Myštrixové s 30 body a Pivson s 29 body. 11 týmů má ambice na playoff, 12.tým S.T.A.R.S už ztrácí na 8.tým  12 bodů, které budou jen těžko dohánět.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat