pondělí 8. srpna 2011

5. kolo, Brno vykradeno !!!

Sice pouze jedno překvapení se událo, ale za to pořádné. Po dnešním kole už máme pouze jeden tým, který nepoznal porážku. Na začátku by asi málo kdo věřil, že to bude tým Kačenek, i když během loňských bojů playoff předvedli vysokou kvalitu a umístili se na 3. místě. Do dnešního podvečera byl i tým Otis Brno bez porážky. V 5.kole narazil na tým Žhavého měsíce s vynikající lodivodkou "Hejtyto"  Svěřenci této mladé trenérky vtrhli do utkání jako uragán a po několika neproměněných šancích se podařilo v přesilovce dotlačit kotouč za Wintherovi záda. Hrdinou okamžiku byl Pravomil Borkovics. Domácí potom převzali iniciativu, ale jen na okamžik. V 15. minutě přišla další přesilovka pro Žhavý měsíc a skvěle nacvičený signál vyšel do puntíku, tentokrat stál na konci akce Jakub Halcins. Otis Brno se snažil výsledek korigovat, ale Kuno Neuenschwander byl proti, když už se podařilo Brnu propasírovat kotouč za záda skvělého golmana, zazvonila pouze tyč. Střelecky byl Otis Brno aktivnější o čemž svědčí i střely na branku 36:23. Do konce utkání se však domácí na nic nezmohli a tak Žhavý měsíc si odváží všechny 3 body z Brna se kterýma mohl před utkáním jen stěží počítat.

     V druhém zajímávém utkání se střetla Spartička proti HC Pivsonu OV. Do 36 minuty kralovali oba brankáři. Přesně v čase 36:00 poslal hosty do vedení muž s krásným jménem, Juraj Jurásek.  Poté opět nastala hluchá čast utkání, ale v 53.minutě se naskytla domácím přesilovka, kterou nepohrdl Iivo Suntio a vyrovnal na 1:1, těžce srovnané skoré však vydrželo jen něco malo přes půl minuty. Domácí se ještě na střídačce ani nedoradovali a už opět prohrávali i v této brance měl prsty muž utkání Juraj Jurásek. Domácí však zabrali a hned v dalším střídání 2.formace opět vyrovnali a opět zásluhou 28letého finského snipera Iiva untia. Do konce základní časti už se nic nestalo. V prodloužení mělí více navrh pražané, ale branku se jim vstřelit nepovedlo. Spartička - HC Pivson OV 2:2. V tomto utkání bylo možno vidět velkou zájimavost, když o  všechny 4 branky utkání se postarali pouze 2 hráči.

Ve zbývajících utkání favoriti potvrdili svoje kvality. Myštrixové si poradili snadno s Hokejovou jedničkou. Rasta, Rychlá rota, Kačenky, zvladli suveréně svoje utkání. Konečně se probral tým Карловы Вары, který porazil Baník Sokolov vysoko 12:0. V posledním utkání Hc Lvi praha zvítězili 1:4  na ledě Velešína, dvě branky za hosty přidal nejlepší střelec ligy Nestorov. Zítra nás čeká další, tentokrát už 6. kolo.

3 komentáře:

  1. Ztratili jsme bod, což je škoda, nutno všas říct, že nás dnes podržel brankář. Gratulace Pivsonu za bod. Jinak Žhavý měsíc, slušný překvapení.

    OdpovědětVymazat
  2. Velka gratulace žhavýmu měsící. nečekal sem, že doma podlehnu a to sem hral v plné síle. :(( Otis brno

    OdpovědětVymazat
  3. Dekuji dekuji, přišly mi posily.

    OdpovědětVymazat