pondělí 8. srpna 2011

5.kolo za dveřmi

      Dnes za námi bude první šestina základní části. Dnes se dá předpokládat jasné vítězství Myštrixů, Rasty, Lvů Praha, Kačenek a Karlových Varů. Můžeme očekávat také vítězství Rychlé Roty, která doma přivítá DeAtH-f@iL. Dá se očekávat, že domácí za vítězstvím poženene nejen 8000 diváků ale i jejich nejlepší hráč Jiří Dufek.
      Zatím suverén letošního ročníku, spolu s Kačenkami je Otis Brno, který dnes přivítá Žhavý Měsíc. Hosující koučka, budu spoléhat na nejlepšího hráče v kanadském bodování Ihnata Vusatsiuka. Uvidíme jak se tento pětadvacetiletý mladíček ukáže v soboji s domácí hvězdou v bráně Kristrianem Wintherem. Budeme překvapeni, kde ze 36.členného kádru dostane dnes přednost. Je obdivuhodné, že tým dokáže finančně utáhnout tolik hráčů.
      Druhým zajímavým soubojem bude zápas v Praze, kde místní Spartička nastoupí proti Pivsonu Ov. Hosté se mohou spolehnout na defenzívu. V obraně září nejlepší obránce ligy Dmytro Berest. V útočné fázi pak najdeme celou řadu skvělých hráčů z nichž nikdo moc nevyčnívá. Podle zákulisních informací by mělo být na dnešní zápas vyprodáno, tak uvidíme. Na domácí straně se v brance představí loni nejlepší brankář celé základní části František Sloboda, který se po zranění opět dostává do formy. Jak je známo o Spartičce, tak dává přednost starším zkušeným hráčům. Mladší hráče uvidíte až v posledních lajnách.
    Uvidíme jak to celé dneska dopadne.    

1 komentář:

  1. Bude to boj.. ale těším se a doufám že to bude krásný zápas. :)

    OdpovědětVymazat