neděle 7. srpna 2011

Hvězdy I.týdne

      Máme za sebou první týden nové sezóny a máme tu tři nejlepší hráče v tomto týdnu. Cenu pro nejlepšího brankáře získal Metod Ihnačák (Kačenky). Tento osmadvacetiletý brankář přišel do týmu v průběhu minulé sezóny za pouhých 320.000,- z týmu ZaX Team (VIII.13). Předtím nastupoval za mateřský tým HC OMS Senica. Tento slovenský brankář, s indexem šikovnosti 159, patří k příjemným překvapením letošní sezóny.
     Obráncem týdne byl vyhlášen Dmytro Brest (asistent kapitána týmu HC Pivson OV). Děvatadvactiletý ukrajinský obránce, už má smlouvu jen na 4 dny a bude velmi zajímavé sledovat zda se nakonec bude stěhovat nebo nikoliv. Má statut hvězdy, čemuž napovídá i index šikovnosti 188. Dmytro je v týmu od začátku roku 2010, takže už má odehráno hezkých pár sezón za místní Pivsony. Do Pivsonu přišel z Mutumanie (italská liga IV.8) za 33.388.106,-
     Nejlepším útočníkem byl zvolen 37letý veterán Nikita Nestorov (Lvi Praha). V červnu ruský veterán přestoupil z týmu Delamain HC (švédská liga IV.2) za směšných 50.000,-. Nestorov letos nasbíral už 8 kanadských bodů. Trošku paradoxem je, že nemá ani jednu asistenci.

2 komentáře: