pátek 5. srpna 2011

Kačenky a Otis v čele

      Stále bez ztráty "kytičky" i když už dostaly oba po dvou brankách. Ano, řeč je o Kačenkách a Otisu Brno. Kačenky vyhrály na ledě trápících se Karlových Varů (Карловы Вар) 4:2 a to hrály celé utkání pouze na tři pětky. Domácí mířily vícekrát na branku, ale v ní stál nejlepší brankář ligy Metod Ihnačák. Na obranu karlovarských nutno říct, že měli velmi těžký los.
      Otis Brno cestovalo do kláštera Sv.Pivsona a dokráčelo si pro těsné, ale velmi cenné vítězství 3:2. Dvěma góly nasměroval hosty k vítězství, nováček v týmu Nazar Trofimov, který přestoupil teprve ve středu. Domácí nastoupili jen ve třech lajnách!
       Hned tři utkání skončili remízou! Ani prodloužení nepomohlo beznadějným celkům na chvostu tabulky. Hokejová jednička a Sokolov se rozešli smírně 2:2. Stejným výsledkem skončilo i utkání Lvů Praha a Rychlé Roty. Při tom Rychlá Rota vedla po brankách Popelky a Dufka po 12.minutách 2:0. Jenže 36 vteřin před koncem utkání vstřelil vyrovnávací branku v přesilovce Ensio Pokela. Třetí remízový stav zařidily týmy HC Ras-ta a Myštrixové jenž hráli 1:1.
       Ostatní zápasy skončily dle předpokladů, takže si pohodlné tři body připsaly Žhavý Měsíc, Spartička a  DeAtH-f@iL. Máme před námi víkend, kde si někteří znás domluvili přátelská utkání. Na ligových kolbištích se zase potkáme v pondělí večer. Hezký večer z Prahy 

1 komentář:

  1. to se mi líbí :)) ale měl sem štěstíčko. jinak chválím článek, moc povedenej. Otis Brno

    OdpovědětVymazat