pátek 5. srpna 2011

Náročné 4.kolo

          Dnes nás čeká hned pět napínavých utkáních. Od 22 hodin nastoupí v Kingston Aréně domácí HC Ras-ta proti loňskému vítězi základní části HC Myštrixové. V brance domácích nastoupí místní hvězda Novica Miličic. 
          Druhý zajímavý zápas se odehraje v Katedrále sv. Pivsona, kam zavítá Otis Brno, který v letošní sezóně nejen, že neztratil ani bod, ale hlavně neobdržel ani branku! Budeme pozorovat jak si povedou dva nejlepší hráči domácích Berest a Jurásek (kteří mají už 15 kanadských bodů na svém kontě) proti nejlepšímu brankáři ligy Kristianu Wintherovi. 
          Nejlepší střelec ligy Nikita Nestorov se se svým týmem Lvi Praha představí před svými fanoušky a přivítají Rychlou Rotu, tým který loni spadl z VIII.ligy. 
          Budeme sledovat také souboj posledních týmů letošní sezóny (Hokejová jednička vs. Baník Sokolov), mimo jiné loni tyto týmy také skončily na chvostu ligové tabulky, když uhrály jen čtyři body! 
          Bude zajímavé koukat na to, zda se karlovarští konečně chytí. Dnes přivítají ligového lídra tým Kačenek, který loni skončil na 8.místě a v play-off pak fantasticky postoupily přes první tým Myštrixů. Letos i díky Ihnáčkovi v brance míří hodně vysoko. 
          V ostatních zápasech jsou favoriti známi a hodně bych se divil, kdyby některý z nich ztratil body...
          Uvidíme se ve 23:00   

3 komentáře:

  1. Dneska toho Pivsona roznesu na kopytech (večer v hospodě) :D Otis Brno

    OdpovědětVymazat
  2. Přeju hodně zdaru na večer :)
    HejTyto

    OdpovědětVymazat
  3. Dneska se poprvé výrazněji bojím, Pivson má velice silnej tým.

    OdpovědětVymazat