pátek 5. srpna 2011

Rekapitulace 3.kola

         3. kolo máme úspěšně za sebou. V 8 hraných utkání nebylo nouze o drtivé výsledky. Ras-ta porazila doma Hokejovou jedničku 9:0, Lvi Praha zvítězili na ledě týmu Česko-man 7:0, HC Pivson zvítězil desetibrankovým rozdílem 11:1 nad týmem SHARK Velešín, Otis Brno si snadno poradil s týmem STARS 8:0 a Kačenky doma porazili poslední celek Baník Sokolov 12:0. 

         Ve zbývajících 3 utkáních to bylo o něčem jiném. Šlágr kola nezůstal za očekáváním Rychlá Rota hostila tým Žhavý měsíc a na ledě bylo hodně horko. Po 20 minutách svítilo na kostce skóré 2:2. Druhou část začaly lépe hosté a ve 27.minutě se dostali do vedení 2:3 zásluhou Ihnata Vusatsiuka, do konce 2. třetiny však stihli domácí vyrovnat na 3:3 brankou Vojtěcha Holana. Poslední dějství se neslo ve znamení opatrnosti, přesto byla domácí Rychlá Rota střelecky aktivnější, nic na plat. Alespoň po 60 minutách hry. Do prodloužení se vrhli domácí po hlavě a v 64.minutě urval druhý bodík pro domácí Jiří Dufek. Hc Rychlá Rota - Žhavý měsíc 4:3 pp. 
   
         Poklidné utkání, nikterak s vyhroceným vysledkem se událo v aréně Myštrixů, kde místní hlasatel oznamil návštěvnost dosahující 7425 diváků. Domácí od začátku vévodili utkání a týmu DeAtH-f@iL nedával příliš možností ke skórování. HC Myštrix - DeAtH-f@iL 4:0

         V posledním dnešním utkání sme viděli dva velice vyrovnané celky a to pražskou Spartičku a karlovarské  Карловы Вары.  V první třetině se ujal tým domácích vedení 1:0 a po dvaceti minutách nic nenapovídalo tomu, že dnešní slabinou utkání budou brankáři. Do utkání zasáhli 3, ikdyž dle mého názoru se mohli v kleci objevit hned všichni čtyři.  Jestli v  druhé dvacetiminutovce něco nechybělo, pak to byly góly. Diváci viděli hned 5 branek. Po 40 minutých hry vedli domácí pražané 4:2. Ještě větší střelecké hody sme mohli vidět v poslední části. Domácí nejprve odskočili na rozdíl tří branek (5:2), hosté však nechtěli nechat svoji kůži lacino. V 46. minutě snížili na 5:3, o minutu později se však Spartička radovala znovu. Stav byl tedy  6:3. V 53. minutě za hosty skóroval ještě Kjellberg, ale to bylo ze strany  Карловы Вары vše. Domácí ještě  přidali v 54. a 55. minutě dvě branky a bylo rozhodnuto. Konečné skóré 8:4.

        Po 3.kole nám stále pokračují dva týmy, které ještě neztratili ani bod. Jedná se o týmy Otis Brno a tým Kačenek, který se po dnešní výhře 12:0 dostal do čela tabulky. Velká zajímavost začátku letošního ročníku je, že ani jeden ze dvou vedoucích celků ještě za 180 minut neinkasoval. Ve 4.kole však brňany čeká HC Pivson, kteří zajisté nejvíce prověří jejich obranu. Po druhé v řadě zaváhal tým  Карловы Вары. V úterý prohrál doma s Brnem a v dnešním kole podlehl Spartičce vysoko 4:8. 

8 komentářů:

  1. Zdravíčko,
    nejprve te musim pochválit za krásný komentaře, přečetla jsem to tu jedním dechem. :) Jen škoda včerejší prohry, bylo hodně těsný a zajímavý boj.
    HejTy, Žhavý Měsíc

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    ale máme v soutěži ženu, to se cení! Smekám.
    A zdravím na Měsíc :-)
    Spartička Praha

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, ale žadný ohledy brát nebudeme :P
    Každopádně velké překvapení Žhavého měsíce ve srovnání s lonskou sezonou :)Otis Brno

    OdpovědětVymazat
  4. Každopádně ne, není to o pohlaví ale o týmu, který dá trenér dohromady :) Minulou sezonu jsem nechala tým hrát dle své libosti, moc se tomu nevenovala, a hlavně ke konci kdy začala být prázdniny v plném proudu a já trajdala všude možně jen ne u počítače. :)
    HejTyTo

    OdpovědětVymazat
  5. ja sem začal hrát, až byla sezona ve 2O.kole, takže sem taky nestihl a jako spravnej manažer sem odjel na playoff na dodovolenou, tak to kluci uplácali sami :) pěkny 5. místo. letos by to bylo zklamání.

    OdpovědětVymazat
  6. To jsi dostal dobrý tým na začátkem.. Já bojuju o každé mistečko s mojima klukama...

    OdpovědětVymazat
  7. no já ho dostal na 9. místě, ale hned sem celej tým vyměnil a zustal mi tam jeden hráč, HA už sem jednou hrál někdy v rore 2008/09 a byl sem myslím ve II. lize, tenkrat jich bylo asi pět, takže vim co a jak dělat, abych ten tým dostal rychle nahoru. dneska je ta konkurence větší no.. Otis Brno

    OdpovědětVymazat
  8. TO já jsem teda takový vpoctatě asi nováček... párkrát hrála..

    OdpovědětVymazat