úterý 6. září 2011

Před 22.kolem

V dnešním 22. kole se nám naskytne přiležitost sledovat tři zajimavá utkání a jako bonus budeme moci sledovat Baník Sokolov v novém kabátu. Tým, který se od začatku sezóny pohyboval ve spodních patrech tabulky, má ted nového sponzora, název a manažera. Celková změna byla nutná. Novým manažerem se stal Datel. Klub ponese název HC Karolyi Praha a jeho novým svatostánkem pro 3OOO divaků bude Pepsi-cola centrum aréna. Jedná se o další pražský tým a určitě bude zajímavé sledovat jejich počínání a kolik fanoušku si najde cestu k novému klubu.

První zajímavé utkání se na ledě druhého celku ligové tabulky. Myštrixové přivítají Rychlou Rotu, která se opět bude chtít dotahnout na špici tabulky. V prvním klání zvítězili Myštrixové 2:1 a Rota dnes bude chtít skóré vzájemných zápasů vyrovnat.  Oba dva celky nemají na seznamu zraněných hráčů ani jedno jméno, proto mužeme čekat zajímavý boj, kdy se oba celky představí v nejsilnějších sestavách.

V druhém utkání zájíždí pražská Spartička na led HC Lvi Praha a budeme sledovat zajímavé pražské derby. V tom předešlém byla lepší právě Spartička, když na svém ledě uhrála těsnou výhru 2:1. Lvi se  těší na odplatu a přiležitost k tomu budou mít dnes v 22.hodin.

V posledním zajímavém klání, které se odehraje mimo osmičku playoff se střetne Žhavý měsíc s Kačenkami. Oba týmy nastoupili velice dobře do letošního ročníku, avšak s postupem času se tabulkou propadali hlouběji a hlouběji. Nyní svedou boj o deváté a desáté místo, ale hlavně se bude hrát o udržení v kontaktu s hranicí play-off. Minulé utkání skončilo po 70. minutách nerozhodně 1:1. Jak to dopadne dnes.? Dozvíme se již večer. Sázkaři však o něco málo věří domácímu Měsíci a vypsali na něj kurz 1,75 - 3,05 - 1,90.

Ostatní zápasy maji svoje favority a outseidery a jen málo kdo čeká, že utkání dopadne jinak. Budeme tedy moci sledovat, jak se povede Datlovi na lavičce v prvním utkání, i to jestli si Otis Brno vytvoří na čele tabulky desetibodový náskok nad Myštrixema.

Žádné komentáře:

Okomentovat