čtvrtek 8. září 2011

22. kolo

Dobrý den, přinášíme vám rekapitulaci 22.kola. V den, který se zapíše černým písmem do česko-slovenského hokeje se odehrálo také 8 ligových utkání.Mohli sme sledovat tři zájimavé klání.  Druhý Celek tabulky HC Myštrixové vyzvali na svém ledě těžko čitelný tým Rychlé Roty.  Myštrixové se ve 34.minutě dostali do vedení díky Emanuelovi Zoubkovi v přesilové hře 1:0. Osm minut před koncem vyrovnal za hosty Suchánek a v 57. minutě dovršil obrat utkání Klement Šindler. Domací celek měl Rotu na lopatkách, ti však bojovali až do konce utkání a to se vyplatilo. Domů si odváží všechny 3 body, které mají nesmírnou cenu.

Na ledě Žhavého měsíce se představil tým Kačenek. Kačenky si v první třetině vytvořili dvoubrankovy naskok. Ve druhé třetině branka nepadla. Po deseti sekundach 3.třetiny snížil v přesilové hře Minarovič na 1:2. V 47. minutě rozhodl o vítězství í Dainis Kreipāns, když obral o puk chybujiciho obrance domacího celku 1:3.

V pražském derby se představili domácí Lvi proti Spartičce.K utkání přihlíželo krasny 6378 diváků. V 11.minutě poslal Lvi do vedení Hladík. Následně však mezi 18. a 22. minutou utkání skorovali hosté a to hned tři - krát. Trefili se Zvěřina, Vorthmann, Janků 1:3.  Na začatku posledni třetiny se prosadil Sevastjan Maksarov, který dorazi nepokrytý kotouč 1:4. V 51. minutě korigoval vysledek Kristians Kurzemnieks - 2:4.

Ve zbývajícíh utkání se prosadili favorité, ikdyž brněnský Otis se  dlouho nemohl prosadit. New born giants dokonce vedli 1:O. Brno však bojovalo a otočilo zápas ve svůj prospěch 1:4. Zvítězili tedy první utkání pod svým novým logem štíra. Současně tímto vítězstvím poodskočili druhým Myštrixům o 1O bodů, které budou ostatní celky, jen stěží dohánět v posledních 8 kolech. Stále se však hraje o 24 bodů a možné je vše.

HC Karolyi  Praha se představil ve svem prvním utkání na ledě Pivsona OV a domácí jim přichystali 13 brankovým náklad na cestu domů. Vstup se tedy Datlovi přiliš nepovedl, ale tato soutěž je běh na dlouhou trat a udělat zasadni změny ze dne na den, je téměř nemožné. Přejeme hodně uspěchu v ostatních utkání.

7.9. 2011
 Jan Marek
 Josef Vašíček
 Karel Rachůnek
 Pavol Demitra  

1 komentář: