čtvrtek 8. září 2011

23. kolo

Dnešní kolo nám připravilo několik zajimavych utkání a jedno velmi zajímavé derby. Jestliže si někdo od začátku sezony řikal, že Ras-tě patří spodnější místa v play-off, hodmě se pletl. Ras-ta sice podávala takové nenápadné vykony, ale ani jednou za sezonu ji nepostihla krize, ve které by prohráli více zápasů v řadě (maximálně 2) Rasta naposledy ztratila body v 15. kole, což už je nějaký pátek zpět a dokazují nárust formy před play-off. Momentálně se nacházejí na 5. místě se 47 body a dnešní výhra  by při zaváhání soupeřů mohla poslat brněnskou Rastu na 2.místo. V cestě jim však bude stát první celek tabulky Otis Brno. Minulé utkání ovládli tehdy hosté 2:3. Uvidíme zda dnes na domácím ledě potvrdí kvalitu a bude dál pokračovat za vytouženým postupem.

V dalším zajímavém utkání nastoupí karlovarští Карловы Вары proti Pivsonu OV a jen těžko se dá odhadovat výsledek utkání. Карловы Вары se momentálně nachází ve výbornem rozpoložení a budou chtít odvrátit poražku z minuleho vzajemneho utkání, ve kterém uspěl Pivson 2:O.  Pivson v posledních kole hodně ztratil a momentálně je jeho snaha zachránit 4.místo, které zaručuje výhodu domácího prostředí v připadnem rozhodujicim duelu ve čtvrfinale. Dnes ve 22 hodin bude znám výsledek.

Kačenky dnes hostí pražské Lvi a je to veleduležitá bitva, která pravděpodobně rozsekne uspěšné od neuspěsnych, v případě, že Lvi dnes vyhrají, tak odskočí Kačenkám na 6 bodů a to už budou jen těžko dohánět.

Vše se dozvíme dnes po 22.hodině a článek bude dnes kolem půlnoci.

Žádné komentáře:

Okomentovat