úterý 18. října 2011

5.kolo

5. kolo máme za sebou. Sezóna začala ve velkém tempu a týmy mají za sebou první šestinu utkání základní časti. Z tabulky již mužeme vypozorovat jaké týmy budou v popředí celé sezony a jaké naopak budou sbírat bodíky jen zřídka. Pouze jeden tým je stále stoprocentí.  HC Gorolia získala všech 15 bodů z 5 hraných utkání. V posledním kole je čekal těžký tým v podání Šašků. Šašci začali utkání dobře a již po 17. minutách vedli doma 2:O. Do konce 1.třetiny však přišlo vyrovnání a týmy se po 2Ominutách rozchazeli smírně 2:2.  V druhé třetině už byl jasně lepší hostujíí tým  HC Gorolia, který vyhrál druhou dvacetiminutovku 1:3. V posledním dějství hosté nepolevili a přidali ještě další 4 branky. Šašci nakonec podlehli vysoko 3:9.

Surikaty doma hostili TJ hokejs a utkání bylo od začátku jasné, po první třetině vedli domácí 3:O ve zbývajíchc částech ještě přidali domácí další 3 branky a vyhráli tak jasně 6:0. Mužem utkání byl vyhlášen  Martin Seljeseth, který si přispal 3 asistence.

Slavia Prague doma přivítali celek z Bíteše. Utkání bylo hodně vyrovnané, střelecky však byli aktivnější pražané. 2 důležité momenty se však odehrali v jedné minutě. Napřed šli v 28.minutě do vedení Slávisté a tentýž minutě dokázala Bíteš odpovědět. Do konce nepadla žadna branka a tak se týmy rozešli remízou 1:1. Slávisté nedokazali využít 10 přesilových her a to jim zcela jistě zlomilo vaz.

RullezzzTeam tým se doma poctivě připravoval na zatím tápající Muglinov a povedlo se. Oby týmy sehraly vyrovnanou partii. Ale více štěstíčka měli domácí. Dvakrát skorovali v přesilovce a jednu branku ještě přidali v oslabení. Muglinovským utočnikum se podařilo prostřelit Jozefa Minára pouze jednou a tudíž ani odtud si neodvezou první 3 body za výhru.

HC Birdies HB se postavil proti poslednimu celku na domácim ledě. Ústečtí lvi zatím zůstávají hodně dlužni této kočkovité šelmě. V pěti kolech se jim ještě nepodařilo bodovat a co hůř, ještě za 3OO minut nevstřelili branku. Tentokráte podlehli O:4 a je jen otazkou dní, kdy přijde nějaka změna na lavičce. Již nyní má ustí velký handicap pro zbytek sezony.

Monster Bulldogs by se dali nazvat největšími smolaři dosavadní části. Z 5 utkání prohráli hned 4x a všechny utkání pouze o jednu branku. Tentokrát hostili Stříbrníky  Utkání bylo vyrovnané, ale v 54.minutě neubránili oslabení a podlehli. Je to jen otázka času, kdy se tento smolný tým odlepí ode dna tabulky.

Nováček z Brna sehrál vyrovnanou bitvu od začátku do konce. Otis hostil Trabant Satalice a vyprodaná aréna se dočkala pouze jedinné branky. K radosti domácích ji vstřelil Paul Stanciu a vystřelil tedy 3 body za čtvrtou vyhru z pěti utkání. Hvězdou utkání byl Kristian Winther, který se však zranil a v 6.kole se budou muset brňané spolehnout na nizozemskou dvojku, ktera zatím neměla možnost předvést svoje dovednosti.

V posledním utkání se střela Nepomyšl se Spartičkou. Utkání to bylo také hodně vyrovnané. Domácí si však udělali dvoubrankovy naskok, který do konce utkání nepustili. V polovině utkání pouze snížilSevastjan Maksarov na 2:1, na více se hosté však nezmohli. Oba brankáři byli ozdobou utkání. Nepomyšl si tedy nechala všechny tři bodíky na své půdě.

Již dnes večer budeme moci býti svědkem 6. kola. Zhodnocení vám přineseme dnes po 23.hodině. Pěkný večer přeje Otis Brno a Spartička.

Žádné komentáře:

Okomentovat