úterý 18. října 2011

Zajímavé 6.kolo !!!

Dnešní úterní 6.kolo bylo velice zájímávé a bohaté na góly. Lídr tabulky konečně poprvé zaváhal, nováček Otis dostal velký výprask, to je jen málo z toho ce se dělo na kolbištích v naší lize.

TJ hokejs dnes přivítal ve svém svatostánku nováčka Spartičku. Hosté se ujali vedení v 5.minutě zásluhou Gadála 0:1. Do půly utkání se však TJ hokejs podařilo nastřílet hned 3 branky.Skórovali Kaikkonen, Za stavu 3:1 však Spartička nesložila zbraně a do konce utkání se jim podařilo vyrovnat na 3:3. V prodloužení branka nepadla a tak utkání skončilo nerozhodně 3:3.

Druhý nováček z Brna dnes zajížděl na led Stříbrníků bez své největší brankařské opory Kristiana Winthera. První třetinu ještě nizozemská dvojka zvládla na jedničku, ikdyž Stříbrníci byli jasně aktivnější. Ve druhé třetině se utkání zlomilo, když domácí skórovali hned 4x. Otisu se podařilo ve druhé třetině skorovat pouze jednou. V posledním dějství ještě domácí přidali dvě branky na konečných 6:1. Otis utrpěl největší porážku po příchodu do ligy. Je vidět, že Winther týmu hodně chybí a dnes se k tomu přidala i střelecká impotence.

Cheza Nepomyšl dnes vážila cestu na led Trabantu do Satalic. Vyprodaný stadion hnal své příznivce. Ve 2O. a 36. minutě však rozesmutněl stadion hostující  Jari Nummi O:2. Výborný nástup do třetí třetiny přineslo domácímu Trabantu vyrovnání na 2:2. V 51.minutě však rozhodl o 3 bodech pro Nepomyšl František Nováček 2:3. Domácím se nepodařilo skorovat ani při hře bez brankáře.

Poslední tým tabulky - Ústečtí Lvi dnes měli na domácím ledě na programu smolaře Monster Bulldogs. Buldoci přestříleli Lvi jasně 42:13 a na branky 3:0. Zasloužené body si odvážejí hsotují Monster Bulldogs.

Muglinov dnes přivítal HC Birdies HB a kdyby neprospali prvních 4O minut mohlo vše dopadnout jinak. Birdies odskočili během prvnich dvou třetin na 3:0 po brankách Bohunského 2x a Klapky. Do poslední časti přišel Muglinov jako vyměněn.  Napřed Prachař snížil na 1:3 a hned po něm Hester na 2:3. Birdies se však podařilo opět oskočit o dvě branky, když druhou brankou večera zazářil Klapka 2:4.  V 55. minutě už to bylo opět o gól když skoroval Grigorjevs 3:4. Do konce utkání však další branka nepadla tudíž dnes opět Muglinov zůstává bez bodu.

Na střely vyrovnané utkání sehrála domácí Bíteš proti RullezzzTeam.  Bíteš se však během utkání dostala do vedení 3:O. Hostum se pak podařilo snížit ve vlastním oslabením zasluhou Špičky na 3:1, ale skore uzavřel opět Bitešký hráč Blaževič na konečných 4:1.

Vedoucí celek Gorolia hostil pražskou Slavii. Ve 13.minutě už však prohrávali O:1. Utkání se hrálo s minimem faulů i šanci. jednu z nich však využil Braun a vyrovnal na 1:1. V 57. minutě vystřelil výhru pro Slavii  Remenár 1:2. Domácí se na odpověd nezmohli a ztratili první body v letošní lize. Tabulka se nám tímto výsledkem opět hodně vyrovnala a mezi 1. a 7. místem sou pouze 4 bodíky, což po 6 kolech není příliš velá ztráta.

V posledním dnešním utkání nastoupili domácí Surikaty proti Šaškům. Čekalo se hodně vyrovnané utkání, ale domácí překvapili aktivním napadáním a využitím brankovych příležitostí.  Druhou třetinu vyhráli domácí 3:1 a v poslední části ještě přidali jedu branko na finálních 4:1.  Za domácí odchytal výborný zápas James Roderick.

2 komentáře:

  1. Nazdarek musim rict ze to tu mate moc hezky. A musim rict ze proti tymu hc gorolia sem se pekne nadrel petr

    OdpovědětVymazat
  2. Budem rádi, když se budeš zapojovat diskuzí :) jinak velka gratulace k výhře.

    OdpovědětVymazat