úterý 4. října 2011

Dnes finále č.2 !!!

Dnešní večer bude opět patřit především dvoum největším městům České republiky. Tentokrát se však dění přemístilo do Prahy. Otis včera udoloval první cenný bod ve finálové sérií a již dnes může nad hlavu zvednout pohár pro mistra ligy. Spartička však na webu uvedla, že celá série se ještě bude jednou stěhovat na jih Moravy, alespoň takto slibují sparťnaští hráči svým fanouškům. Obě mužstva by měla nastoupit ve stejných sestavách jako včera. Brňané budou opět spoléhat na Patrika Šaška, který má v playoff skvělou formu. Na druhé straně se čeká probuzení Koita Runnela a záda bude krýt svým obráncům opět vynikající František Sloboda.

redaktor : Dobrý den, jak byste zhodnotil včerejší utkání a čím vás Spartička překvapila?
Otis Brno : Za sezónu sme spolu odehráli spoustu utkání, takže je těžké se něčím překvapit.
redaktor : Čekal ste takto vyrovnané utkání až do konce.?
Otis Brno : Spartička měla dobrý vstup do utkání, ale postupně sme převzali iniciativu. V prodloužení už to                       byla loterie a my sme měli prostě štěstí. Nutno podotknout, že štěstí se přiklonilo na správnou                        stranu.
redaktor : S čím půjdete do dnešního duelu?
Otis Brno : Určitě už dneska chceme rozhodnout a nechceme to ponechávat na 3. zápas.
redaktor : Připravujete se dnes nějak jinak na důležité utkání?
Otis Brno : Kluci dostali víc volna než před jiným utkáním, ale jinak sestavu ponecháme stejnou, všichni sou                    zdraví a já doufám, že to dneska klapne a diváci uvidí hokej dvou nejlepších celků se vším všudy.

Žádné komentáře:

Okomentovat