pondělí 7. listopadu 2011

17. kolo = překvapení

Dnešní večer se zrodilo nejedno překvapení na kolbištích naší hockey-areny. V prvním utkání hostil Otis Brno předposlední celek TJ hokejs. Brno bylo po celou dobu aktivnější, avšak neúčast hvězdného Winthera dávala hostům jistou naději.  Diváci se však dočkali pouze jedné branky a to po střele Robiho Gortnata. Otis tedy vyhrál podruhé v řadě, tentokrát 1:0. Náhradní brankář Marin překvapil a vychytal svoje první čisté konto.

Ve druhém utkání se proti sobě postavili Monster Bulldogs a vedoucí celek Cheza Nepomyšl. Hosté po celou dobu utkání ukazovali svoji kvalitu a přestřileli Bulldogs 33:21 a připsali si snadnou výhru 0:5. Za hosty si připsal 3 body (2+1) Valdemar Doskočil a stal se 1.hvězdou utkání.

V dalším klání se představili HC Birdies HB a Spartička. Domácí vyprodukovali neuvěřitelnych 52 střel a zaslouženě si připsali vyhru 4:2.  Melichar Bohunský vstřelil dvě branky a stal se mužem večera. Spartička po celou dobu přihlížela lepším Birdies a dnes odjižděla do Prahy bez bodu.

RullezzzTeam hostil doma Trabant Satalice a domácí si počinali aktivněji. Branku se jim však za cely zapas nepodařilo vstřelit, za to jedenkrát inkasovali a prohráli tedy 0:1 Výborný výkon podali oba brankáři a stali se hvězdami utkání.

HC Slavia Prague hostili Stříbrníky a lépe postavení pražané si se svym soubeřem poradili snadno 5:2 hlavně díky první třetině, kterou domácí vyhrali 4:1. Hned tři branky vstřelili Slávisté v početní výhodě.

HC Šašci špíny Vinohrady dnes čekal původně velice lehký duel. Do Vinohrad zajížděl beznadějně poslední celek Ústeckých Lvů. Šašci však utkání podcenili  a ve 3.minutě prohrávali O:1. Poté převzali iniciativu a soupeře jasně přestříleli. Ale až v 54. minutě vyrovnal Matěj Prachař. To bylo ze základní části vše a Lvi se radovali z prvního bodu v sezóně. V prodloužení byli lepší šašci a v první minutě prodloužení Rudolf Prokeš rozhodl o druhém bodíku pro Šašky.

Surikaty hostili Muglinov a těžko něco vyzdvihnout z tohoto utkání. Pouze oba muži v maskách byli brilantní. Celkově kryli skoro 70 střel a ani 15 přesilovych her nepomohlo střelcům ani jednoho týmu ke gólu. Až v 69. minutě rozhodl o výhře Surikat Dragić Zec 1:O.

HC Gorolia hostila KUBIKULU z Bíteše a utkání vidělo přes 8200 diváků. Většina z nich však odchazela domů zklamaná. Domácí totiš podlehli Bíteši vysoko 1:4.  Hosté byli cely zapas aktivnější a utkání měli pevně v rukou.

Po 17. kolech vede jasně Cheza Nepomyšl se 42 body. Na opačném konci tabulky konečně bodovalo Ústí.  Tabulka je mezi 4. a 9.místem hodně vyrovnaná a bude zajimavé sledovat počínání  týmu, které budou bojovat o playoff.

1 komentář:

  1. no ja hraju pristi kolo s poslednim a doufam ze u nich neztratim ani bod petr1987

    OdpovědětVymazat