úterý 8. listopadu 2011

18.kolo

Dnešní večer se odehrálo dalších 8 utkání základní části letošního ročniku. V prvním duelu hostil TJ hokejs celek Gorolia a stejně jako včera odchazeli domácí z ledu s těsnou bolestivou porážkou o jednu branku. V 49.minutě  skoroval za hosty v oslabení Pravoslav Hrubeš a rozhodl o výhře Gorolie 2:1.

Bíteš, které se ted hodně daří hostila Surikaty, ale v tomto utkání se domácím nepodařilo skorovat a podlehli doma lepším Surikatám O:2  Hosté si vytvořili naskok v první polovině utkání a potom už jen kontrolovali svoje vedeni.

Muglinov hostil nevyzpytatelné Šašky z Vinohrad a bylo to velmi vyrovnane a zajimave utkání. Kralovali oba brankaři a pouze Šašci dokazali jen jednou vyzrat na domácího brankaře a díky brance Kadlece z poloviny utkání si odváží domů 3 body.

Rozjeté Ústí dneska hostilo Slavii a i dnes bylo vyrovnanym soupeřem. Slavie se dostala ve 23. minutě do vedení a druhou brankou pojistil výhru pražanu 3 minuty před koncem Jacob Lane. Slavie tedy vyhrála nad Lvi O:2.

Stříbrníky hostili RullezzzTeam a bylo se na co dívat. utok střídal utok, ale oba brankaři předvaděli vyborné vykony. Domácí byli dneska o něco štastnější a vyhráli 2:1. Domácí se díky této vyhře dostali na 7.místo, ktere zajištuje play-off.

HC trabant Satalice dnes přívital na svém ledě HC Birdies HB. I toto klání bylo velmi vyrovnané  a střelckou aktivitu se nakonec hostum podařilo přetavit ve dvě branky, ktere zajistili výhru hostů 2:O.

Spartička hostila v 18. kole Monster Bulldogs a hosté hýřili po celé utkání velkou aktivitou. Přestřileli pražany vysoko 4O:2O, ale všechny 3 body zustali v hlavním městě. Domácí totiš vyhrali těsně 2:1. Vítěznou branku si připsal Bazyli Czudzik v přesilové hře.

HC Cheza Nepomyšl dnes očekával nájezd Otisu Brno a jako vedoucí celek tabulky si také v utkání počínal. Přestřilel brňany rozdílem třídy a připsali si na konto lehkou výhru 4:1.

1 komentář: