pondělí 28. listopadu 2011

Víkendový Diamond!

Skupina "A"
   První kolo bylo odloženo, ale další kola už nikoliv. Až na tým Sokolu Damnov, který asi zapoměl přijmout výzvy k víkendovým kolům. A tak ČLTK Praha a Past26 své zápasy neodehrály všechny. Sokol Damnov tak má první napomínání!
   V sobotu tak na půdě obhájce loňského vítěze byl k vidění souboj domácího Past26 a Řepic. Hosté vyhráli 2:1 a dokazují, že ani v VIII.lize nemají soupeře. Když bez problémů vedou svojí ligu!
   V neděli pak Stříbrníky přejely hosty z Prahy. ČLTK bojuje o play-off a přijeli do Stříbrníků značně unaveni. Stříbrníky se předvedly ve skvělé formě a řadí se mezi další aspiranty na titul v Diamod cupu.

Skupina "B"
     Ve druhé skupině se odehrály všechny zápasy! Vše tu šlape jako po drátku. A tak v sobotu Nepomyšl vyhrál na ledě Slavie 3:0 a potvrdil, že je největší favorit na vítězství! Hodně lidí i domácí fanoušci však čekali, že Slavie bude kousat víc. V druhém utkání se loňský finalista Otis Brno představil proti Litvínovu. Ten hodně nečekaně vyhrál 2:1 po prodloužení!
     Neděle však přinesla obrovské překvapení! Otis Brno až do 54.minuty vedlo na půdě Napomyšle 1:0. Pak však dostalo branku a Nepomyšl nakonec vyhrál po prodloužení 2:1, ale tyto body jsou pro Brno moc důležité. Naopak fanoušci Nepomyšle nesli ztrátu jednoho bodu velmi těžce. Druhý zápas byl také vyrovnaný. To v pražském derby na sparťanském ledě vyhrála Slavia 2:1 v normální hrací době. Pro Slavii to byl reparát za domácí prohru 0:3 v sobotu.

4 komentáře:

  1. :D vite co slavia hraje pratelaky na nizkou dulezitost takze si jede to co chce a mozna az o neco pujde tak se potom uvidi kdo je vitez :D

    OdpovědětVymazat
  2. Anonym řekl :D ja myslim,že Anonym Slavia Prague :D

    OdpovědětVymazat
  3. tak ja asi uprednostim pohar z postupu do vyssi ligy nez tenhle pohar

    OdpovědětVymazat