čtvrtek 1. prosince 2011

Středeční Diamond

Skupina "A"
   Soutěž začal hrát také tým Sokola Damnov. Nevstoupil, ale do nějk příliš šťastně. V prvním utkání prohrál na ledě suveréna Řepice. Ti zatím suvěréně procházejí soutěží a bude velmi zajímavé sledovat zda dvojice Stříbrníky a Řepice odskočí všem ostatním nebo na bodový trhák někdo zareaguje.
     Ve druhém utkání také vyhrál favorit. Stříbrníky vyhrály na ledě loňského vítěze Past26. Domácí tak zřejmě vyčkávají na nejvhodnější pozici k zaútočení a nebo budou o titul bojoval ze zadních pozic. Jeden z týmů ČLTK, Damnov a Past26 se však do play-off nedostane. Stříbrníky nasázaly už 10 branek a jejich potenciál je veliký.
Skupina "B"
     Dnes si v brně přišli jak na pouti. Domácí nejprve prochrávali se Spartičkou 0:1, ale pak přišel obrat, kdy padlo 9 branek! Hostům se zranil brankář (náhradník). Takže nyní jsou bez brankáře a jejich manažer musí narychlo někoho sehnat, neboť pražanům dneska začíná boj o setrvání v VIII.lize. Brňané se tak staly nejlepším týmem co se týče vstželených branek v celé soutěži. Na čele tabulky jsou otři celky, které mají hned 5 bodů! O postupové čtvrté místo se porve Slavia a Spartička.
     Litvínov dnes hodně nečekaně vyhrál doma s Nepomyšlí a říká si o zařazení mezi černé koně soutěže. Od Litvínova nikdo nic nečekal, ale pak přišel obrat v dnešním zápase. V VIII.lize suveréní Nepomyšl dnes ztratila body. V zásadě se nic neděje, do play-off stejně postoupí, ale na koho narazí?
    Příští kola jsou na programu o víkendu a já se na Vás těším zase v pondělí ve svém reportu ze zápasů Diamond cupu!
Spartička
    

2 komentáře:

  1. Slavia cau to sou krasne komentare
    ja mam za sebou teprv 2 kola a bude se prat o 4 postupove mistu rikam ze to zkusim vyhrat :D
    a lituju sparticku ze nema zdrave golmany to ne nejhorsi vec ktera muzstvo muze potkat

    OdpovědětVymazat
  2. Sparticka: Promin za špatné komentáře, snaším se aby Vás to všechny zaujalo :-) Snad budu příště lepší

    OdpovědětVymazat