pondělí 5. prosince 2011

2.čtvrfinále !!

Druhé čtvrfinále bylo konečnou stanici hned pro 3 účastníky letošního play-off. Pouze jedna dvojice (paradoxně) vítěz základní části s posledním postupujícím.

Surikaty na svém ledě přivítaly celek Gorolia. V prvním utkání se rozhodovalo až ve druhém prodloužení a v tom vyhráli domácí, pro dnešek však hostující celek Gorolia. Utkání začalo ve velkém tempu, ale brankovych přiležitostí bylo pra-málo. Hosty poslal do vedení až ve 23.minutě v přesilovce Tomáš Mácha 0:1.A o pět minut později zvyšoval Jan Erben na 0:2. Domácí dělali, co mohli, ale byla na nich znát únava z prvního dlouhého duelu. V 51. minutě vykřesal naději Blažej Blonski a snížil tak na 1:2. Žádná další branka v utkání nepadla a tak si odváží Gorolia nikoliv 3 body, ale hned postup do semifinále. 


V druhém utkání se střetl tým Stříbrníků se Slavia Prague. Stříbrníci si odvezli cenný skalp z předešleho utkání a dnes chtěli potvrdit postup na domácím ledě. Domácí začali aktivně, ale nepřineslo to nic jineho než dvě nevyužité přesilovky. Jedinou branku a tím pádem vítěznou a semifinálovou vstřelil Vlad Elias ve 40.minutě v početní výhodě. Slavia vyšla střelecky naprázdno a již se můžou odebrat k zimnímu spánku, vlastně spíš k přípravě na další sezonu. Slavia však má o zábavu postaráno, protože je účastníkem Diamond cupu ve kterém má velké ambice. 


V třetím utkání se strhl boj mezi HC Birdies a HC Šašci špíny Vinohrady. Šašci v prvním utkání vyhráli v prodloužení 3:2 a dnes jeli soupeře oloupit na jeho půdu. Čekalo se vyrovnané utkání, ale opak byl pravdou. V 8. minutě poslal hosty do vedení Mach 0:1. Ve druhé třetině však Šašci proměnili, co mohli. A po 40.minutách už jen málokdo věřil v obrat. 3. třetina by se mohla pro dnešek nazvaqt Maršálkova třetina. Tento 24 letý útočník dokazal vstřelit hned 3 branky a když k nim přičteme i branku z druhé třetiny, uvidíme skvělou bilanci (4+0) Šašci tedy vyhráli jasně 0:7 a už si brousí zuby na další soupeře v semifinále. 


V posledním hraném utkání hostil Otis Brno tým z Nepomyšle. V prvním utkání sme zaznamenali nejzajimavější výsledek, když Otis vydoloval první bod výhrou na ledě hostí 1:0. Dnes měli velkou možnost ukončit sérii a urvat nečekaný postup do semifinale. Brno nezačalo vubec špatně. Ve 4. minutě hry využil přesilovku Ljubomir Gavrilović  1:0. Otis by si přál stejny scénář z prvního duelu, ten se ale nenaplnil.Již v 7. minutě vyrovnával za Chezu Pimen Astrauh 1:1. Další dvě třetiny vynikali oba brankáři a muselo se jít do prodloužení, kde jedinná chyba Nepomyšle mohla ukončit sezónu. Hosté měli trošku štěstička v 62.minutě, když do odkryté branky zasunul kotouč David Dvořáček a vyrovnal tím sérii na 1:1. Dnes se vrací série zpět do Nepomyšle a uvidíme jak toto čtvrfinále dopadne a zda černý kůň playoff z Brna zamíchá dalším rozlosováním semifinále. 

1 komentář:

  1. to mas pravdu zkusim sehnat 2 posili pro novy rocnik a pak vyhrat ten vas diamant :D

    OdpovědětVymazat