středa 24. srpna 2011

14.kolo

Ve 14. kole se rodilo překvapení za překvapením. Největší perličku si schováme na konec. V  prvním zajimavem utkání hostil Newborn Giants celek Žhavého měsíce. O výsledku rozhodla hned 1.třetina, když v 19. minutě skóroval v přesilovce Ivan Geci. Po všech stránkách bylo utkání  vyrovnané a hvězdama utkání byli vyhlášeni  oba brankáři. Novorozenci tedy podlehli těsně O:1.
Druhé utkání přineslo překvapivy vysledek. V Brně hostila Ras-ta tým Pivsonu OV.  Od úvodního buly režirovali utkání domácí a ve 12. minutě už vedla Ras-ta 2:O  v 26. minutě potom navíšil stav na 3:O Tommi Rasimäki. V utkání další branka nepadla a body zustali v Brně. Ras-ta se šplhá výše a aktuálně okupuje 6.příčku tabulky.
Určitě nejzajímavější utkání se odehrálo také v Brně a to na ledě Smero arény. Zde hostil lídr tabulky 4. Spartičku. V minulém týdnu sehrála tato mužstva přátelske utkání a Otis rozstřílel pražany 4:1 Včera to však byl uplně jiny zapas.  Ve 14. minutě padla prvni branka večera a Spartička od té doby vedla 0:1. Branku vstřelil lídr týmu  Arthur Vorthmann. Otis se začal probouzet až ve 2. třetině. Ve 23. vyrovnal Nazar Trofomiv na 1:1. V polovině zápasu už Brno vedlo 2:1 po střele Flaviána Javorčíka. Brno se snažilo odskočit na větší rozdíl, ale v tom udeřili hosté. V 37. minutě vyrovna Voříšek 2:2. a ve 47.minutě dokončil utkání plné zvratů Adne Brekken a zajistil Spartičce výhru 2:3 na ledě Otisu Brno. I přes druhou porážku v sezóně zůstává Otis na čele tabulky, ovšem už pouze díky lepšímu skoŕe, Brno a Myštrixové mají shodně po 36 bodech.  Dnes večer pokračuje 3. kolo Diamond cupu.

Žádné komentáře:

Okomentovat