pátek 26. srpna 2011

Myštrixové padli...

        Máme za sebou půlku sezóny! Už to vypadalo, že na prvním místě budou dva celky (stejný počet bodů), ale nakonec vstupuje do druhé fáze Otis Brno s náskokem 3 bodů. Otis si dnes pohrál s Kačenkami na jejich ledě 5:2, když se třemi body prezentoval Branislav Glosík. Dva góly přidal Dionigi Cardosi. 
        Myštrixové podruhé v sezóně padli a chtějí-li pomýšlet na vítězství v základní části stejně jako minulý rok musí nahrát na Otis Brno 4 body! Dnes totiž prohráli na ledě Pivsonu-Ov 3:2. V polovině utkání přitom hosté vedli už 2:0, po brankách Štefana a Horkého. Na konci druhé dvacetiminutovky snížil Thorring. Na 2:2 vyrovnal jeden z nejlepších hráčů domácích Juraj Jurásek. Vše ukončil druhou brankou v zápase Thorring. "Je neuvěřitelné jak jsme ztratili tento zápas, někteří hráči si musí uvědomit, že hrají za Myštrixy a ne za Hokejovou jedničku" řekl manažer hostů po zápase. Domácí se tak udrželi na 3.místě hned bod za dnešním soupeřem.
      O dva body méně má pražská Spartička, která včera truchlila nad antifotbalem, který předváděli hosté z Rumunska... Hokejisté si večer spravili náladu po výhře 12:0. 
     Karlovarští Карловы Вары trochu nečekaně porazili doma Rychlou Rotu! Rota sice soupeře přestřílela, ale totálně jí vypadl první útok. "Opravdu nevím co si Popelka a spol. mysleli o dnešním zápase" podotkl po utkání Koti! Ještě ve 48.minutě svítilo na tabuli nerozhodné skóre 2:2, pak ale přidali branky domácí. Tartal a Shulha a bylo hotovo. 
      Taková Ras-Ta opět jde výš a výš tabulkou. V tuto chvíli by opět v play.off narazili na Spartičku stejně jako loni. Dnes si pohráli se Žhavým Měsícem. Imants Rasa, kryt všech 17 střel a vychytal čisté konto. Už po první třetině si hosté vypracovali dvoubrankový náskok a ten si zkušeně podrželi až do konce. Hráčem zápasu byl vyhlášen Valér Krčmárik. Domácí tak klesli na osmou pozici a budou se v druhé polovině soutěže velmi strachovat o play-off. Zklamání hodně těžko neslo manažerka domácích HeyTyTo, která dostala od rozhodčího napomenutí :-) 
       HC Lvi si poradili s Novorozenci 2:1 a stále živí naděje na play-off. Nejlepším hráčem zápasu byl paradoxně vyhlášen brankář hostů.
       Je před námi posledních 15 utkáních a pak už jen play-off.    

Žádné komentáře:

Okomentovat