sobota 10. září 2011

24.kolo

24. kolo se neslo ve znamení vyrovnaných vysledků a vedoucí celek Otis Brno ztratil po 10 vyhranych utkáních body.  Myštrixové vyzvali Otis na domácím ledě a chtěli jim oplatit porážku z předešleho duelu jak v lize tak i v diamond cupu. Otis se hned v úvodu utkání dostal do vedení po střele Patrika Šaška O:1. Dlouho se potom na ledě nic nedělo až ve 44.minutě vyrovnal Pavel Štefan 1:1.  6O minut zakladní hrací doby o ničem nerozhodlo a přišlo na řadu prodloužení. Ani v něm branka nepadla a tak se týmy rozešly smírně 1:1.

Zaváhání prvních dvou celků mohla využít Spartička, kterou čekala rozjeta Ras-ta.  Po 1.třetině vedli hosté z Prahy 1:2  a bylo tomu tak po celou dobu až do 55. minuty, kdy za brňany vyrovnal Denis Kolesnikov 2:2. I v tomto duelu se prodlužovalo, ale narozdíl od prvního utkání zde přineslo prodloužení vítěze.  Stejny hráč, ktery těsně před koncem zapasu vyrovnal skoroval i v prodloužení a zajistil Rastě vyhru 3:2 po prodloužení.

Žhavý měsíc hostil karlovarské Карловы Вары a od začatku obě mužstva bojovaly na plno. Až v polovině utkání viděli divaci první branku. Hosté se prosadili zasluhou Edmunda Gecíka O:1. Pět minutek na to domací vyrovnali po střele Trčky a hned na to poslal do vedení a vstřelil tak vítěznou branku utkání  Dalimil Bureš. Měsíc tedy vyhrál 2:1 a dále se drží v boji o nejlepší osmičku.

 Newborn giants odehrali jedno ze svych nejlepších utkání a pěkně zamíchali kartami. Na svém ledě hostili Kačenky a již v 9. minutě utkání vedli 3:O. Na začatku druhé třetiny přidali branku na 4:O po střele Valeriy Materukhyn v přesilovce. Kačenky okamžitěsnížily na 4:1 a 41.minutě snížil na konečných 4:2 Buzis. Kačenky nyní ztrácí 3 bodíky na playoff a momentálně jsou na 1O.mistě.

Žádné komentáře:

Okomentovat