středa 12. října 2011

2. kolo minulostí !!!

Po 2.kole nového ročníku VIII.58 už máme jen 3 týmy z celkové 16ky, kteří neztratili ani bodík.  Vedoucí tým  HC Gorolia dokonce ještě ani neinkasoval a od začátku sezóny je vidět, že bude patřit mezi ozdoby letošní sezóny. Gorolia byla na ledě KUBIKULA TEAM BÍTEŠE aktivnější, ale o hladkém vítězství 4:O rozhodli až v závěrečné třetině.

Šašci špíny zajížděli do Ústí a domů si vezou všechny 3 body za snadnou výhru 5:O. Minář s Kadlecem si připsali oba po dvou brankách. Miroslav Zelený pak vychytal první shot-out v sezóně. Díky této výhře jsou Šašci aktuálně na 2.pozici.

HC Birdies HB dnes zavítal do Prahy na led nováčka Spartičky a utkání bylo hodně vyrovnané. Domácí hnala vyprodaná aréna a dlouho to vypadalo, že i v druhém kole letošního ročníku budou pražané bodovat. V polovině utkání ještě vedla Spartička 3:2, od té doby už stříleli pouze HC Birdies HB. Utkání skončilo nakonec trošku krutě 3:6. Za hosty zaznamenal hattrick Klapka a dvě branky přidal Šmíd.

V dalším utkání si to rozdali lonští bojovníci o záchranu. Domácí HC Trabant Satalice přivítal na svém ledě RullezzzTeam.Na střely byli jasně aktivnější hosté a dlouho v zapase i produktivnější. Do 5O. minuty vedl RullezzzTeam 2:0. Poté se však Trabant Satalice zvedl a během 9 minut nastřílel hned 4 branky a otočil tedy výsledek ve svůj prospěch 4:2.

Zatím velká neznámá se skrývá v brněnském Otisu, který je letos nováčkem. Ve včerejším utkání nakonec urval na ledě Monster Bulldogsu všechny tři body za těsnou výhru 2:1. Dnes opět zajížděli na utkání ven. Tentokrát je vyzval TJ hokejs. Domácím se povedl vstup do utkání, když ve 3.minutě prostřelil Winthera pravé křídlo domácím Zhamnov 1:O. Otis však nesložil zbraně a naopak zvýšil napadání a stím přicházely i další šance. Jednu z nich využil v 17.minutě Mstsislau Hutarau 1:1. Domácí brankář  Zbroimir Błazeusz  měl plné ruce práce. Po skončení základní hrací doby přišlo na řadu prodloužení. Vyloučení Svatoše ještě Otis neproměnil, ale o dvě minuty, když za katr usedl Jan Dobrovolný rozhodl o vítězství brňanů 36 letý vetrán Italského původu  Gandolfo Di Gregorio. Brno si tedy veze z TJ hokejs dva bodíky za výhru v prodloužení.

Druhé prodloužení se nám zrodilo na ledě SK Muglinovu, kam přijely Surikaty. Hosté přestříleli svého soka 50:18, ale až na jednu střelu byl vždy na místě připraven famózní Jiří Smejkal, který se po utkání mohl pyšnit brilatní 98% úspěšností. Ani prodloužení nerozhodlo utkání a tak se tedy oba týmy rozešly smírně 1:1

Slavia zajížděla do arény Stříbrníků, kam přišlo něco málo před 4 a půl tisíce fanoušků. Slavia měla otěže utkání pevně v rukou a jejich 3 proměněné přesilovky rozhodly o jasné výhře pražanů 1:4. Po včerejším utkání, kde získali pouze bodík si dnes zlepšili naladu a momentálně jsou na 7. příčce.

HC Cheza Nepomyšl přivítala ve druhém kole tým Monster Bulldogs a utkání bylo velice rychlé a hlavně vyrovnané.  Hosté se v 7.minutě  dostali do vedení zásluhou Wohlfarta O:1. A vypadalo to, že Buldoci dnes budou chtít odčinit včerejší zaváhání. Ve 27. minutě vyrovnával za Nepomyšl Dvořáček na 1:1. Střelecká převaha se nakonec zdála být rozhodující, když 5 minut před koncem prostřelil hostůjícího golamana Pimen Astrauh 2:1.  Pro Bulldogs je to opravdu smolný začátek sezony, protože jak včera, tak dnes měli v utkání dobře nakročeno k bodovému zisku, ale i dnes nedokazali utkání dohrát do konce a podlehli opět 1:2.


1 komentář: