čtvrtek 13. října 2011

Otis Brno posiluje !!!

Otis Brno se nenechal uchlácholit dobrým startem do nového ročníku. Jako nováček si připsal ze dvou utkáních jednu výhru za 3 body a jedno vítězství v prodloužení. Celkem tedy 5 bodů pro Otis a krásné aktuální 5.místo. Jen málo-který fanoušek věřil v tak povedený začátek. Brno však přes první úspěchy mění kádr a mění také jeho základní strukturu. Dvě nové posily přivedl manažer Dafman během tohoto týdne a postupně je začlěňuje do kádru. Co ho vedlo k těmto tahům se dozvíte v následujícím rozhovoru.


redaktor : Jak ste spokojen s průběhem prvních dvou utkání sezóny? 
Otis Brno : Start se nám povedl nad očekávání, možná nás soupeři podcenili, teď už si budou dávat pozor.
redaktor : I přes dvě výhry ste sáhl k nějakým změnám, co vás k tomu vedlo? 
Otis Brno : Nechceme usnout na vavřínech a musíme jit od zápasu k zápasu. I přes dvě výhry nejsem zcela                      spokojen a výkon nebyl podle mých představ.
redaktor : Nějací hráči přišli, nějací tým opustili, jak hodnotíte změny?
Otis Brno : Tak člověk musí pracovat s nějakým kapitálem a měli sme několik starších hráčů na lavičce, kteří                   měli vyšší platy, což není ekonomicky výhodné. Budeme se snažit začleňovat do kádru                                   odchovance a jiné mladé hráče.
redaktor : Do týmu ale přišli dva starší hráči.
Otis Brno : VIII. liga už má vysokou kvalitu, tudíž potřebujeme i zkušené hráče. S Emilem Šulou máme roční                     smlouvu a uvidíme jak se mu bude dařit, měl by vystužit obranu a počítáme sním na přesilovky.
                  Jure Herbaj jde do Brna s jasným úkolem, to je střílet branky a rozhodovat utkání. Měl by                             převzít roli po Di Gregoriovi nebo Rankinenovi.
redaktor : Už ste našli ideální složení, kam hráče zařadíte nebo stále hledáte.?
Otis Brno : Stále hledáme a zkoušíme, myslím že už se blížíme k nějaké finální podobě. S touto sestavou                           počítame na celou sezónu. V našem hledáčku je ještě jeden hráč, ale prozatím vám neprozradím                     o koho se jedná.
redkator : Díky za rozhodor a hodně úspěchů.
Otis Brno : Děkuju.

Žádné komentáře:

Okomentovat